10.4.2012

Renkajärven kalastusyhdistyksen kokous 31.3.

  • Kalastuksen hoitomaksu on edelleen 15 € / ruokakunta. Se maksetaan Lammin Säästöpankin tilille 426000-156155 kesäkuun 30. päivään mennessä.
  • Tällä maksulla saa kalastaa samanaikaisesti 4 verkolla ja 10 katiskalla tai merralla. Lisäksi maksuun sisältyy 1 uistelulupa yhdistyksen hallinnassa olevilla vesillä.
  • Pyydykset merkitään kirjoittamalla polaan tai siihen liitettyyn merkkiin etunimi ja sukunimi.
  • Renkajärveen istutetaan kuhaa 2000 € edestä. Viime vuonna istutettiin 2700 kuhanpoikasta ja 300 järvitaimenta.
Kokouksen pöytäkirja löytyy tästä linkistä.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Eli kun maksan valtion kalastushoitomaksun tälle vuodelle ja sen lisäksi tämän Renkajärven kalastusyhdistyksen hoitomaksun 15 €, niin voin virvelöidä Renkajärvellä loppuvuoden? Koskeeko lupa myös Renkajokea?

Tyhmiä kysymyksiä, tiedän, mutten ole sitten lapsuuden ollut oikein kalamiehiä, eikä nämä lupa-asiat ole koskaan oikein tulleet tutuiksi. Nyt näyttäisi siltä, että Renkajärven tienoolla tulee vietettyä kesällä enemmänkin aikaa. Ajattelin, josko sitä aktivoituisi ja hommaisi virvelin...

Markku kirjoitti...

Lupa ei koske koko Renkajärveä, sillä siellä on myös erillinen Hyrvälän hoitokunta. Sen vesialue näkyy alla olevasta linkistä. Renkajoki ei myöskään ole tätä aluetta. Se kulkee monen kylän mailla Hattulassa ja Hämeenlinnassa.

http://renkajarvi.blogspot.com/2011/08/hyrvalan-vesialueella-kalastaminen.html

Anonyymi kirjoitti...

Oho, no pitääpä Hyrvälän alueella soudellessa pitää siima veneessä. Kynnösjärveen yhdistävän putken kupeessa voinee vielä Renkajärven kalastusyhdistyksen luvalla heitellä, jos oikein karttaa luen. Kuuluuko Kynnösjärvi muuten Renkajärven kalastusyhdistyksen luvan piiriin?

Renkajoella kalastamisessa ajattelin lähinnä Myllykylän aluetta, mutta jospa sitä vain mato-onkea käyttäisi, niin ei tarvitsisi lupia kysellä.

Kiitos vastauksesta!