24.4.2010

Jäät sulavat paikoilleen

Vuohiniemessä oli tänään järven selkä melkein auki. Suuria jääröykkiöitä ei näkynyt rannoilla, joten jäät ovat sulaneet paikoilleen. Kuva Myllykylästä kertoo, että vesi juoksee kovaa kyytiä kohti Renkoa. Klikkaa kuvat suuremmiksi!

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

cyhormo25.4.2010 klo 10:06 otetussa kuvassa jäät ovat pienissä kasoissa "salmen puoleisilla" rannoilla, muuten selkä on avoin. Pakkasyön jäljiltä rannoilla on kuvassa hiukan riitettä.

Anonyymi kirjoitti...

Ilmankos kommentteja ei juurikaan näy, kun homma on tehty lähinnä nörttien käyttöön. Olisi ilmeisesti aiheellista antaa jonkinlaista vinkkiä sivun käytöttöön, ellei se sitten ole pyhitetty vain sisäpiiriläisten keskinäiseen käyttöön!!!

Anonyymi kirjoitti...

Tuo henkilöllisyyden valitseminen on Bloggerissa hiukan mutkikas. Jokainen voi kuitenkin jättää viestin kirjautumatta, kun valitsee vaihtoehdon Anonyymi. Viestin loppuun voi aina kirjoittaa nimensä, joten anaonyyminä ei tarvitse toimia. Sanavahvistus on yleisesti käytössä vastaavissa järjestelmissä ja sen tehtävä on estää automaattista roskapostia tulemasta tänne. Toivottavasti saamme paljon kommentteja ja huomioita Renkajärven asioista!

Markku Kuivalahti
sihteeri

Anonyymi kirjoitti...

Samaa mieltä kommentoijan kanssa - kommenttien kirjoittaminen ja henkilöllisyyden laittaminen on aika lailla nörttisävyitteistä tässä systeemissä, harmillista.

Taitaa tämäkin mennä liikaa nörttipuolelle, mutta vinkkinä: huomasin vallan käteväksi tuon blogisivun oikeassa alakulmassa olevan "tilaa blogi selaimeesi" -systeemin: sillä saa kätevästi blogitekstit ja myös kommentit pomppaamaan suoraan Googlen etusivulle, jota käytän selaimen kotisivuna. Toimii hienosti ainakin "iGooglessa", johon mulle tulee myös uutiset ja säätiedot. Ei tarvitse käydä Renkajärven sivuilla katsomassa, onko uutta.

terv, Pentti Mansukoski